музикални изпълнителив пиано бар плей
Яница Русева с Радослав Тодоров и Симеон Симеонов

Музикантите от Яница Русева Live – Яница Русева – вокал, Симеон Симеонов – китара и вокал и Радослав Тодоров – клавишни и вокал ще са гости на пиано бар Плей Велико Търново на 3ти и 4ти декември 2016 година.

Местната музикална формация ще бъдат доминиращи през декември месец на сцената на клуба, като започват първото си участие за месеца още в началото му.

Репертоарът им е ттолкова голям, че едва ли ще можем да опишем всички изпълнители. Само да отбележим някои от тях Tina Turner, Amy Winehouse, Adele, Aretha Franklin, Christina Aquillera, CCWR, Dire Straits и други.

Любимците на търновската публика са предпочитани изпълнители. Ако искате да се забавлявате, пеете и танцувате, не пропускайте участията на Яница Русева Live в пиано бар Плей, Велико Търново през декември.
Да Ви напомним, че пиано бар Плей ще работи всеки сряда, четвъртък, петък и събота през декември от 22:00 часа. Може да бъде наеман за фирмени и частни партита. Между 22:30 и 23:30 часа имаме Happy Hour, когато можете да опитате нашите коктейли Orange Play и White Piano Play. 

Подгряващ традиционно е DJ Jubar.
Барът отваря врати в 22:00 часа. Вход: 5 лева

За резервации: 0882 700701

Пиано Бар Плей
ул. Рафаил Михайлов 2
5000 Велико Търново

Rate this post
Уикенд с Яница Русева Live 3-4.12.2016
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *