Пиано бар Плей отбелязва Деня на победата

Девети май – Деня на Европа и Деня на победата ще бъде отбелязан с голямо парти в известния пиано бар Плей във Велико Търново. Вечерта ще бъде наситена с много руски песни, много изненади и естествено традиционни руски питиета.

Специален гост на събитието ще бъде очарователната певица Натали Ангелова.
Натали завършва музикалната академия в София, специалност поп и джаз пеене. През 2016 -та година е премиерата не дебютната й песен и видеоклип – „Изгубена“, която в последствие представя в националните медии (БНР, радио Njoy, радио Bulgaria on air, Канал 3, БТВ (Комиците), „Днес“ по тв Bulgaria on air и др). В момента работи върху нови авторски проекти. Натали Ангелова е участвала в много конкурси и фестивали в страната и чужбина.

Нейното име може да се види в афишите за мюзикълите „Fame“, „Footloose“ и „Кабаре“, които са поставяни в музикалната академия. През последните години има и самостоятелни концерти само с руска музика! Любовта й към този стил може да се обясни с факта, че Натали Ангелова е от смесен брак и е наполовина рускиня. Тя е и израснала с нея и я чувства много близка като усещане до себе си.

Пиано бар Плей е известен клуб с музика на живо в центъра на Велико Търново.

Вечерта ще продължи с музикантите от Яница Русева Live, както и диджей. Това е гаранция за една дълга музикална нощ с много положителни емоции и специални предложения.

За гостите ще има питие за добре дошли, малки подаръци, промоция на водка и разядки.

Начало 09.05.2017 22:00 часа край 10.05.2017 04:00 часа

Категория: музикални събития

Пиано бар Плей
Рафаел Михайлов 2
5000 Велико търново
за резервации: 0882 700701 и 0885 248760
вход: 5 лева
#playmusic #pianobar

Изпълнение на най-новата песен на Натали Ангелова – „Изгубена“:

Rate this post

День Победы – 9 май 2017 в пиано бар Плей
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *