Участвай в Гласът на Плей!

Пиано бар Плей е известен клуб в старата столица за почитателите на живата музика.
Гости са били изявени имена на българската популярна музика като Орлин Горанов, Васил Петров, Тони Димитрова, Дичо, Васил Чергов…
Младите таланти са винаги добре посрещани и пиано бар Плей предоставя своята сцена за техни изяви. Такова събитие беше коледния концерт на музикална школо „от до до Я“, парти-концертът на бивши и настоящи студенти на ВТУ „св.св. Кирил и Методий“ от класа по поп и джаз пеене, както и индивидуални прояви като официалното представяне на песента „Драгано, Драганке“ на DJ Jubar и Marti G.

Пиано бар Плей ще продължава да поддържа тези изяви и ще предоставя и награждава тези певци и инструменталисти, които желаят да се развиват.
Ето затова, сряда 25.01. от 18:00 часа, всички желаещи музиканти, певци и инструменталисти, могат да се явят на прослушване в клуба на адрес ул. Рафаел Михайлов 2, Велико Търново. Това прослушване ще даде възможност на одобрените таланти да се изявят на живо на сцената на пиано бара.
А най-добре представилият се участник след участието си във вечерта на талантите ще получи и награда – безплатен запис на вокал в студио Spot Music.

Не пропускайте този шанс! Могат да участват всички желаещи, стига да искат да пеят или свирят. Донесете своя плейбек, доброто си настроение и се забавлявайте! Обадете се на телефони 0882 700701 или 0885248760, за да се запишете.

Запомнете, датата е 25.01.2017, сряда, от 18:00 часа.
Пиано бар Плей
ул. Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново

Rate this post

Гласът на Плей 25.01.2017
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *