Руска Нова година в пиано бар Плей
Програма за Руската Нова година 2017 в пиано бар Плей

Пиано бар Плей Велико Търново кани всички приятели да посрещем заедно Старьй Новьй Год 2017.

Руската Нова година се празнува на 13.01.2017 година, петък и ние, от пиано бар Плей сме подготвили богата музикално-артистична програма и много изненади. 

Снегурочка ще ви поднесе Welcome drink, а всички компании, които са направили резервация – ред шотове „Руска закуска“. Ще има хапване в руски стил и разбира се, шампанско в полунощ. 

Музикалната програма е с участието на Яница Русева Live и специално поканените гост-певци Искра Димова и Петър Петров.

Искра Димова – IZZA е популярна не само в България, но и в чужбина. Пяла е в Абу Даби, Германия и небезизвестния бар „Сохо“ на Гран Канария. Песента, с която пробива в чужбина е SKY. Благодарение на включването на песента в компилация в Русия, тя достига до многомилионна публика. През 2016 година IZZA показа и първата си самостоятелна изложба, а за 2017 я очакват много покани в чужбина.
Петър Петров е дългогодишен творчески партньор на Яница Русева. Заедно са гастролирали в много европейски държави, както и на различни сцена в България. Един ерудиран и опитен музикант, който ще покаже част от своя богат репертоар на нашата сцена.

DJ Jubar е подготвил много хитове от съвременната руска поп и рок музика, която ще бъде допълнение към музиката на живо, представена от музикантите на сцената на клуб Плей.

Мястото и датата са известни. Резервирайте Вашите места на телефони 0882700701 и 0885248760.

Пиано бар Плей
ул. Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново
вход: 7 лева

Rate this post
Да посрещнем Старьй Новьй год в Плей на 13.01.2017
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *