Пиано бар Плей
Обстановката в пиано бар Плей Велико Търново

Пиано бар Piano Live Club Play във Велико Търново ще отпразнува една година от създаването си с голямо парти на 11.11.2016 година.

Пиано бар Плей ще отбележи една година от създаването си с много изненади и настроение. На сцената ще бъде Яница Русева, заедно с колегите си Радослав Тодоров – пиано, вокал и Симеон Симеонов – китара и вокал. Така формацията, известна като Яница Русева Live, ще представи обновения си репертоар пред местната публика. На събитието очакваме много гости, които да споделят радостта ни за изминалия период. 

Клубът беше сцена за изява на много добри и професионални музиканти. Ще изброим най-известните от тях, като в никакъв случай не сме забравили и прекрасните представяния на останалите. Орлин Горанов, Васил Петров, Тони Димитрова, Дичо, Васил Чергов, Яница Русева  Live, Del Padre, Mike Sax, DIONA, DJ Doncho, DJ Jubar, Mickey & Ivo и други. 

Клуб Плей организира и игра по случай рождения си ден. Чрез теглене на имена ще бъдат избрани присъстващи, които са споделили събитието в профила си във Фейсбук и ще получат безплатно питие.

Естествено на DJ Jubar отново ще поддържа емоциите и доброто настроение в паузите между сетовете със своя избор на песни.

Запомнете датата – 11.11.2016, начало 22:00 часа. Мястото е известно: Пиано Бар Плей Велико Търново
ул. Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново
за резервации: 0882 700 701 и 0885 248 760
Вход:5 лева

Очакваме Ви!

 

Rate this post

Пиано бар Плей на една година
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *