Пиано бар Плей има удоволствието да представи на своята сцена Петя Буюклиева.

Това е поредното голямо име от българската естрада, което ще пее на сцената на извест

Това е певицата с уникален глас и неизчерпаема енергия, с ярко присъствие на българската попсцена, с песни, останали в сърцата на няколко поколения българи – Петя Буюклиева.

Музикалните критици я определят като феномен в родната попмузика . Няма друга българска певица, която така безапелационно да е спечелила четири световни награди „Гран При”, както и 25 международни награди от престижни фестивали и конкурси по света. В колекцията й са Гран При и Златен медал за уникален глас от „Световния шампионат по изкуствата” в Лос Анджелис, „Златният Орфей”, „Сребърната раковина” от Хавана, Гран При от „Макфест” в Македония, специални награди от “Братиславска лира”, “Радио Франс Интернасионал” – Париж и много други.

Пяла е на една сцена със световни звезди като Кайли Миноуг, Тото Кутуньо, Джери Ли Люис и Ким Уайлд, както и на сцената на Евровизия. Има дует с вокалиста на „Тото“ Боби Кимбъл. Изнасяла е концерти в САЩ, Канада, Русия, Швеция, Финландия, Италия, Германия, Австрия, Норвегия, Дания, Гърция, Полша, Испания, Чехословакия, Куба, Румъния, Малта, Македония, Турция …

Няколко пъти е обявявана за певица номер 1 на България. Тя е вдъхновение за много млади изпълнители, които печелят награди и признание с нейните песни. Тя е жената и певицата на всички времена. Тя е Петя Буюклиева!

Вечерта ще продължят музикантите от Яница Русева Live, а подгряващ на събитието е DJ Jubar.

Публикувано в: музикални събития. Пиано Бар Плей Велико Търново.

Начало: 10.06.2017 22:00 часа край 11.06.2017 04:00 часа

Пиано бар Плей

Рафаел Михайлов 2
5000 Велико търново
за резервации: 0882 700701 и 0885 248760
вход: 7 лева
#playmusic #pianobar

Rate this post
Патя Буюклиева в пиано бар Плей Велико Търново
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *