Млади таланти на сцената на пиано бар Плей
Пиано бар Плей дава сцената си за изява на млади таланти

Парти – Концерт на младите колеги на Яница Русева

Пиано бар Плей Велико Търново отдавна се доказа като сцена, която дава шанс за изява на нови изълнители. Сряда, 11.01.2017, известния търновски клуб ще бъде мястото, на което ще се състои парти-концерт на млади таланти, които са колеги на Яница Русева. 

Талантливите певци, които ще изпълняват своите песни са завършили или завършват ВТУ „св.св. Кирил и Методий“ в класа на професор Сребра Михалева с поп и джаз пеене. 
Ето и кои ще са участниците:

Пейо Ангелов е роден в град  Бургас през далечната 1986 г.  Музикалният си път започва на 7-годишна възраст в музикална паралелка, а по-късно продължава в музикално училище. Завършва ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” със специалност поп и джаз пеене в класа на проф. Сребра Михалева. Основните музикални направления в които се развива са тонрежисура, композиция и аранжиране, изпълнителско изкуство. След придобитата специалност във ВТУ работи и като вокален педагог.

Розалия Желязкова, на 23 години, от Велико Търново, занимава се с музика от детска възраст, като в началото записва цигулка. Години наред се развива като инструменталист, докато не преоткрива любовта си към поп и джаз пеенето в университета, следвайки „Музикална педагогика“ с профил цигулка. В момента Розалия се обучава в магистърска специалност с профил „Класическо пеене“.

Виктория Георгиева, на 22 години от град Разград. Нейните музикални трепети започват още в ранна детска възраст, като първата и страст е пианото, но не след дълго, всичко се променя и тази страст се влага в пеенето. В момента Виктория е абсолвент, изучавайки „Педагогика на обучението по музика“ с профил: поп и джаз пеене. Поема предизвикателството и започва работа в МДТ “ Константин Кисимов“.

Гоце Великов 24 години. Занимава се с музика от малък, той е първото прието момче с народно пеене в националното училище по изкуства „проф Веселин Стоянов“, първото завършило момче с народно пеене, а сега е първият мъж който преподава по специалността в същото училище. Неговите страсти са народната музика и freestyle рапа, като става freestyler N1 през 2013 година. Завършва ВТУ с музикална педагогика, степен бакалавър, сега е последен курс на степен магистър.

Александър Пламенов е на 21 години от град Русе. От дете се занимава с народно пеене. В последствие завършва НУИ“Проф.Веселин Стоянов“ със специалност народно пеене. През периода си като ученик печели награди от регионални (3-та и 1-ва награда) и национални конкурски (2-ра награда)  През 2014 г. става студент във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ като изучава „Педагогика на обучението по музика“ със специален предмет народно пеене, както и поп и джаз пеене. През периода си като студент печели две 2-ри награди от национални конкурски по народно пеене. Хобитата му са да свири на китара и пиано.

Спартак Савчев, на 23 години, от гр. Белене, иначе казано нашият пеещ барман е студент във ВТУ със специалност „приложна лингвистика“. Любовта му към пеенето се заражда още от ранна детска възраст, а университетът го среща с проф. Сребра Михалева и това дава тласък на неговото обучение в областта на поп и джаз пеенето.

Очаква Ви нощ, изпълнена със свежест, нови гласове и звезден заряд! Елате да подкрепите новите таланти на Велико Търново!

категория: музикални събития
начало: 11.01.2017 22:00 часа
край 12.01.2017 04:00 часа 
вход: 3 лева

Пиано бар Плей
ул. Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново

 

Rate this post
Парти – Концерт на млади таланти 11.01.2017
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *