Мери Бойс Бенд в Плей
Мери Бойс Бенд в пиано бар Плей, Велико Търново

Мери Бойс Бенд с любовен концерт на 11-ти февруари 2017 година в пиано бар Плей.

Мери Бойс Бенд ще изнесе акустичен концерт на 11 февруари (събота) 2017 година от 23:00 ч. в популярния пиано бар Плей Велико Търново. Групата идва във Велико Търново броени дни след своя 22-ри рожден ден. Подаръкът, който музикантите ще направят на своите почитателив старата столица, е красив любовен концерт, изпълнен акустично с китара, пиано и гласове. На живо в нощното заведение ще прозвучат любими сингли от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“, нови, неиздадени досега песни и специално избрани за случая световни хитове. Публиката ще може да си вземе албуми с автограф на събитието.

Първото участие на групата в подобен формат е през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песента „Непознати улици“ в учебника по музика, Мери Бойс Бенд е една от най-успешните и обичани групи в България.

Заедно с Мери (Мария Мутафчиева) на сцената на пиано бар Плей ще се качат и Мирослав Мутафчиев – (китара и глас) и Илиян Георгиев – пиано и глас. Двамата, заедно с Мери, са от създателите и свирят от началото на Мери Бойс Бенд.

Яница Русева Live ще бъде групата, която ще продължи музикалната вечер след концерта, които заедно с DJ Jubar ще се грижат за доброто настроение на всички гости на клуб Плей.

Пиано бар Клуб Плей се превърна в предпочитано място за забавления и за почитателите на живата музика. Известното заведение подкрепя и предоставя сцената си на много млади таланти.

За резервации:
Пиано бар Плей
ул. Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново
Телефони: 0882700701 и 0885248760
и на място преди концерта (ако има свободни места).

Цени: Първи етаж: 12 лева/човек Втори етаж: 10 лв/човек
Начало 23:00 часа
Категория: музикални събития

Rate this post

Мери Бойс Бенд в пиано бар Плей 11.02.2017
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *