Изпълнители в пиано бар Плей Велико Търново
Яница Русева и Тина ще бъдат дивите в пиано бар Плей

Яница и Тина ще бъдат на сцената на пиано бар Плей събота 12.11.2016.

Две не само красиви, но и талантливи и доказали се певици едновременно на сцената на нашия клуб! И това се случва само ден след рождения ден на нашето заведение. Всички познаваме Яница и нейната група Яница Русева Live. Знаем на какво са способни музикантите – много и разнообразни песни, различни музикални инструменти, винаги усещащи публиката. Тази вечер Яница ще бъде само със Симеон Симеонов – китара и вокал от формацията. Лиспващият член, Радослав Тодоров ще има много отговорна изява на първата световна премиера на рок операта на Николо Коцев „Нострадамус“ зад пианото. Нека му пожелаем успех!

Тина, заедно със своя музикален партньор Ердо, имаха дебют на сцената на пиано бар Плей Велико Търново в началото на този сезон. Тя е възпитаничка на известна вокална педагожка от района и участничка в музикално риалити шоу. Ние, от пиано бар Piano Live Club Play, сме щастливи, че предоставяме сцената на изгряващи музиканти и певци. Нека подкрепим и втората изява на дуото Тина и Ердо подобаващо.

Можете да резервирате своите места по телефона на номера 0882700701 и 0885 248760 или през Фейсбук страницата ни.

Не забравяйте да опитате и нашите два нови коктейла – Piano Orange и Piano White. Ако ги поръчате между 22:30 и 23:30, когато е нашия Happy hour, ще ги получите на 50% от нормалната им цена!

Очакваме Ви на адрес:
Пиано бар Плей
ул. Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново

дата: 12.11.2016 начало: 22:00 часа вход: 5 лева
изпълнители: Яница Русева, Тина, Симеон Симеонов, Ердо. Подгрява DJ Jubar.

#playmusic #pianobar

Rate this post

Diva`s Night с Яница и Тина 12.11.2016
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *