На 21 и 22 юли Яница Русева ще представи своята собствена линия напитки- BUBBLE YA. Събитието ще се проведе в пианобара на певицата – CLUB PLAY PIANO LIVE!
Bubble Ya с алкохол!!!
Поканете Вашите приятели и заповядайте да се насладите на едно незабравимо вкусово изживяване!
Начало 23:00 часа.

Пиано бар Плей
ул. Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново
резервации: +359882700701 и +359885248760
#playmusic #pianobar #bubbleya

Bubble Ya предлага Bubble Tea, сладка и освежаваща напитка, която произлиза от Тайван през 80те години и в последствие придобива популярност по целия свят. Позната под брой различни наименования – boba tea, pearl milk tea и zhen zhu nai cha, bubble tea крие очарованието си в дъното на чашата. Ако опитвате bubble tea за пръв път може би ще се зачудите какви са малките, меки топчета, които преминават през дебела сламка, заедно с вашия чай. Това са тапиока перли, малки по размер топчета, чиято консистенция е подобна на желирани мечета. Тапиока перлите са бонус към името на bubble tea. Всъщност, името на напитката произлиза от образуването на балончета по време на разклащането, което е необходимо за създаване на чая.

Незабравимото преживяване, което bubble tea доставя, е подсилено от разнообразните варианти, под които се сервира напитката. Тя може да е на чаена, млечно-чаена или сиропена основа, както и приготвена като слъши. Главният компонент на bubble tea, който го различава от всичко останало, предлагано на пазара са тапиока перлите, които много хора смятат че са дали името на bubble tea. Те могат да бъдат заместени или комбинирани с плодови топчета, изпълнени със сок, желета, отново по избор на клиента.

5/5 - (7 votes)

Яница Русева представя Bubble Ya
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *