Ачо и Радо в пиано бар Плей
Ачо и Радо ще бъдат гости на сцената на пиано бар Плей на Сряда Live

Сряда Live с Ангел и Радо в пиано бар Плей Велико Търново 22 февруари 2017.

Сряда Live в пиано бар Плей ще бъдат с известните търновски музиканти Ангел Ангелов и Радослав Тодоров и четири диви от класа по пеене на Яница Русева.

Радослав Тодоров (Радо)  е пианиста на формацията Яница Русева Live. Един изключителен пианист, органист и певец, който е свирил с много формации в различни клубове в България и чужбина. Радо у§аства и в рок операта на Николо Коцев „Нострадамос“, която след двойната премиера запо§ва представления и в страната.

Ангел (Ачо) е барабанист, китарист и певец. В чужбина свири предимно на кораби с  известната X Factor участничка Стела Петрова. Ачо е свирил с много известни музиканти, като Данчо Капитанов, както и в много пиано барове и клубове от София до Каварна.

Четири млади дами от класа по пеене на Яница Русева ще започнат вечерта с представяне на песни от техния репертоар. Това са Еми Роксол, Мартина Петрова, Карина Касап и Гергана Стоянова.
Карина Ивановна Касап е родена на 27.02.1999 г. в Бесарабия, Украйна. Завършила е музикалното училище в гр. Болград, Одеска област, Украйна, клас пиано и вокал. От октомври 2016 година е студентка по Английска Филология във ВТУ. Освен, че свири на пиано и пее, Карина също така танцува и свири на китара. В свободното си време обича да чете, да ходи на концерти и театрални постановки. В бъдеще желае да се занимава активно с музика.

Мартина Петрова е на 23 години от Шумен. Под влияние на майка си израства с музиката на ABBA и музиката на 60-те и 70-те, като тази музика си остава любима на Мартина.
Обича да се занимава с рисуване, изучаване на езици, танци и ръкоделие. Иска да се усъвършенства в областта на фотографията и астрологията и мечтае да обикаля света „без багаж“ или с каравана.

Най-младата участничка е Гергана Стоянова, която е на 14 години от град Велико Търново. Учи в езикова гимназия с испански и английски език. Занимава се с музика от три годишна. Започва в ДВГ „Пеещи камбанки”, а първи конкурс на който участва с тях е радиоконкурса за деца-изпълнители „Щуротека”, на който спечелват първо място. Вторият е международния конкурс „Нова Музика”, където печелят специална награда. Участвали са във фестивали в Русия, Македония, Германия, Унгария, Австрия, Чехия. Последния конкурс на който Гери участва е международния конкурс в Тутракан „Речни ноти”, където печели поощрителна награда.

Подгрява нашият резидент диджей – Dj Jubar.
Начало 22.02.2017 22:00 часа край 13.02.2017 04:00 часа

Категория: музикални събития

Пиано бар Плей
Рафаел Михайлов 2
5000 Велико търново
за резервации: 0882 700701 и 0885 248760

вход: 5 лева

 

 

Rate this post

Сряда Live с Радо, Ачо и Yanitsa’s Divas 22.02.2017
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *