Богата и разнообразна програма за месец май в пиано бар Плей!

Уникална и разнообразна е програмата за пролетния месец май на пиано бар Плей, Велико Търново. На сцената се завръщаът дуото Боби и Гери, както и триото Е79, които отсъстваха повече от година. През май ще можете да чуете и победителката в първия сезон на „Гласът на България“ Стелияна Христова, заедно с търновския музикант Петко Савов. По традиция, в денят на Европа, пиано бар Плей организира голямо руско парти под надслов День Победы, в което ще участват Артур Надосян и Сандра Александрова. Два музикални уикенда ще са с участието на in house формацията Яница Русева Live.

Артур Надосян – или както всички обичат да го наричат „Златният глас на Армения“, е певец и пианист с широк вокален диапазон. Той е композитор на мнозина песни в най-различни жанрове за голяма част , както от известните български изпълнители от всички жанрове ,така и за много чуждестранни продукции и изпълнители. Той е Музикант изпълняващ с лекота Руски песни, Руско-цигански романси, Арменски песни и много други жанрове на над двадесет езика. Участвал е в много фестивали, музикални събития, изискани парита в страната и в страни като САЩ, Лондон, Русия, Австрия, Франция, Германия, Холандия, Кипър, Сирия и Ливан. Артур ръководи и е солист в музикално-балетната си формация „Артур & Джипси Денс Шоу”. Има записани албуми с Руски песни и Руско-цигански романси.

Сандра Александрова е изпълнителка участвала в различни радио и телевизионни предавания и благотворителни концерти, както и успешно се представя на фестивали в чужбина. Работи и прави участия в едни от най-големите клубове и пиано барове в столицата и цялата страна, пее на изискани партита. През 2013г. участва и е една от финалистките във вторият сезон на музикалният формат ‘’Гласът на България”, след което има и издадени песни. На своите участия тя е от изпълнителите които представят голямо разнообразие от музикални стилове; Руска музика,световна поп музика , латино, джаз, рок , българска поп музика и други.

 

Можете да запазите Вашите места на телефони +359885248760 и +359882700701

За Ваше удобство – пълната програма за месец май.

4-5.05- Боби и Гери
09.05- День Победы (Руско парти) с Артур Надосян и Сандра Александрова
11-12.05- Яница Русева Live
18-19.05- Яница Русева Live
24.05- Петко Савов и Стелияна Христова
25-26.05- Е79

Категория: музикални събития

Пиано бар Плей
Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново
за резервации: 0882 700701 и 0885 248760

#playmusic #pianobar

 

 

5/5 - (32 votes)

Музикална програма на пиано бар Плей за месец май
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *