Сезон 2016/17 беше изключително успешен сезон за Piano Live Club Play.

Стартирахме успешно миналата година в началото на септември, разбира се с Яница Русева Live и няколко подгряващи партита. За официалното откриване на сезон 2016/17 в пиано бар Плей специални гости бяха ексклузивните Mike Sax и DJ Jubar, който, както всички знаете, е част от успешния колектив на клуб Плей и Ви забавлява всяка седмица от втория етаж.
През целият сезон имахте удоволствието да чуете утвърдени за бара имена като: Мики и Иво, трио Е79, Васил Чергов и Спас Манев, Боби и Гери и разбира се, неизменните артист-музиканти от Яница Русева Live – Симо и Радо.

Нови имена за клуба бяха: Del Padre, LAzy Bones, Алигаторите, Ели Раданова, Трио Абсент, Трио Елеганс, Симона Загорова Бенд, Димитър и Христо от Гласа на България.

Много щури черни партита със SikSa, Still и Diona, SplitKid и Mister D, Блинаците, DJ Pavkata.

Тематични партита като: Музика от филми и мюзикъли с проф. Лилия Наумова, вечер на дамите. Пиано бар Плей беше и домакин на Концерти на възпитаниците от Център за Вокално и инструментално обучение „От До до Я“, чийто ръководител имам удоволствието да бъда аз, Яница Русева! Бг партитата на DJ Jubar с изключителен стил, джаз вечери с титана на великотърновската сцена- Румен Халачев, eмблематични руски партита.

Големите гост имена в пиано бар Плей Велико Търново бяха Дичо, Мери Бойс бенд, Фанданго, Стефан Илчев, Петя Буюклиева.

Клубът беше домакин и на успешни благотворителни инициативи, посрещнахме заедно и многото български и международни празници.

Стартираме с нови сили още на първи септември, а официалното откриване на новия сезон 2017/18 ще бъде на 22.09.2017 със специални гости, много изненади и познайте какво???….. Ще имам удоволствието да празнувам рожденнния си ден с Вас!!!!!
Очаквам ви! Заедно с моят екип, знаете мястото, знаете личният ми номер…. Ние сме готови, а вие?

Пиано Бар Плей
Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново
за резервации: +359882700701 и +359885248760
#playmusic #pianobar

публикувано в категория блог.

5/5 - (14 votes)

Сезон 2016/17 за пиано бар Плей завърши успешно
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *