Пиано бар Плей
Пиано бар Плей Велико Търново

Пиано бар Плей завършва месец март с музикален маратон.

Настъпването на пролетта пиано бар Плей ще отбележи с една наситена на музикални събития седмица. От вторник, 21.03.2017 до събота 25.03.2017 на сцената на известното заведение ще имат изява различни изпълнители.

Превръщащото се в традиция Black Party ще се състои на 21.03.2017
Официалният празник и посрещане на Първа пролет пиано бар Плей ще отбележи с двудневно събитие, като на сцената ще бъде любимката на търновската публика Яница Русева, заедно със професионалистите Радослав Тодоров и Симеон Симеонов. Това е формацията Яница Русева Live, която определено достига нови професионални успехи с постоянно обогатяващ репертоар. Не пропускайте да резервирате Вашите места на време!
Богатата седмица ще завърши с участието на двамата опитни музиканти Mickey & Ivo, които винаги знаят какво очакват посетителите от тях. Двамата музиканти скоро бяха на концерт в Будапеща, заедно с Биг Бенд Велико Търново.

Определно една богата на музикални събития програма, в която има музика за всеки.

Пиано бар Плей ще обяви скоро програмата си за април, която отново ще включва нови изпълнители. Тези събития ще бъдат публикувани на сайта на клуба, както и на фейсбук страницата.

Пиано Бар Плей
ул. рафаел Михайлов 2
5000 Велико търново
за резервации: 0882700701 и 0885248760

Rate this post

Поредната богата музикална седмица в пиано бар Плей
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *