музикални изпълнителив пиано бар плей
Яница Русева с Радослав Тодоров и Симеон Симеонов

Уикенд с Яница Русева Live в пиано бар Плей Велико Търново

На сцената на известното търновско заведение Piano Live Club Play, тази седмица ще бъде Яница Русева Live.
28ми и 29ти октомври 2016 (петък и събота) Яница, заедно със своята формация, включваща музикантите Симеон Симеонов (китара и вокал) и Радослав Тодоров (пиано и вокал) ще изнесе своята програма пред публиката в популярния клуб.
Редовната публика забелязва, че музикантите постоянно разширяват своя репертоар. Наред с известните хитове, които те изпълняват, се появиха и нови заглавия. Това са песни от репертоара на Adele, Amy Winehouse, Aretha Franklin, Christina Aquillera. Изключително добре се възприемат солата, изпълнени на устна хармоника от Радослав Тодоров, който владее майсторски и този инструмент.
Голямо шоу предизвикват и внезапните включвания на DJ Jubar, който изсвирва няколко сола на своя тенор саксофон от втория етаж.
Атмосферата в пиано бар Плей е винаги пълна с настроение. Музика, танци, песни – всичко, което допринася за отлично изкарана нощ.

Нека не забравяме и професионалното обслужване, за което допринася персоналът на заведението, начело с управителяtå Милен Йорданов. Качествените напитки и интериорът са допълнение към всички положителни емоции.

Да припомним, че миналата събота, 22.10.2016 барът беше припълнен, като голяма заслуга за това имаше изявата на Дичо с неговата група. Един положителен заряд, много известни песни, пяти от всички в заведението, много танци. Дичо е поредното голямо име, гостувало на сцената на пиано бар Плей. Нека припомним, че Яница Русева е обещала да кани много такива и за в бъдеще.

Пиано бар Плей се намира на адрес:
ул. Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново
телефон за резервации: 0882 700 701
официален сайт: https://liveclubplay.com

Rate this post
Прес съобщение за музикалната седмица в Плей
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tagged on:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *