Парти в клуб Плей
Пиано бар Плей 4 сутринта

Един прекрасен уикенд, изпълнен с музика, танци, торти и настроение. Така може да се опише първият уикенд на месец октомври 2016 в пиано бар Плей, Велико Търново. 

Васил Чергов и Спас Манев бяха гост музикантите в пиано бара. Винаги с характерен и изключително добър звук, те успяха да накарат гостите на бара да танцуват, пеят с тях. Подгряващ на групата беше DJ Jubar, който много умело миксираше желанията от публиката. Можете да видите видео клип от изпълнението на песента Happy.

Важна част от това събитие беше първото онлайн видео излъчване в Youtube от сцената на клуба. Това продължи около половин час, за да можем да дадем възможност на всички да почувстват настроението в клуба. Имахме и моментни излъчвание във Фейсбук, чрез профила на DJ Jubar.

Гостите бяха обслужени професионално. Още с влизането си в пиано бара, те бяха посрещани от очарователна хостеса, която ги настаняваше по места, а сервитьорките обслужваха бързо. В Плей винаги можете да сте сигурни, че ще пиете качествен алкохол.

Имаше и торта – да, пиано бар Плей може да се използва и за частни партита и семейни празници. Рожденичката беше изненадана приятно с много музикални поздрави.

Пиано бар Плей се превърна в заведение, което е предпочитано от зрялата публика, която залага на качество, професионализъм и удобство.

За контакти

 

Rate this post
Жива музика, рожден ден и много емоции
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *