Изпълнители в пиано бар Плей Велико Търново
Яница Русева и Тина ще бъдат дивите в пиано бар Плей

Програмата на пиано бар Плей Велико Търново за втората седмица на ноември е обявена. 

Много и различни събития ни очакват през втората седмица на ноември в клуб Плей Велико Търново.

Още във вторник, 2016-11-08, на сцената на заведението ще се качат младите изпълнители SikSa, Still и DIONA, заедно с DJ Paco.  Те ще представят своето шоу Live Black Party с начало от 22:00 часа. Да не забравяме, че последното видео на DIONA е с повече от 80 000 гледания в Youtube само за 2 седмици. 
Ден след черното парти, нашата вечер за дамите ще промени коренно настроението в клуба. Музика на живо с известния Симеон Симеонов – китара и вокал, бързо обслужване, качествени напитки и коктейли, както и уникалния интериор са винаги предпочитани от посетителите на пиано бар Плей.

Петък, 2016-11-11 е датата, която ще отбележи рождения ден на клуб Плей. Навършва се една година откакто заведението ни функционира като пиано бар. Ще честваме рождения ден с голямо парти и естествено на сцената ще бъде Яница Русева, заедно със своите музиканти от формацията – Радослав Тодоров – пиано, дръмс, устна хармоника, вокал и Симеон Симеонов – китара и вокал.
Можете да закупите ваучери с 50% намаление чрез Грабо.бг. Побързайте, бройките са ограничени!!!

Събота, 12.11.2016 е Diva’s night. Яница и Тина – две прекрасни певици и красиви момичета ще бъдат на сцената на пиано бар Плей. В компанията на своите музиканти – Симеон Симеонов и Ердо, те ще изнесат богата музикална програма.  

Подгряващ сряда, петък и събота е DJ Jubar!

И така – втората седмица на ноември в пиано бар Плей Велико Търново е изключително богата на събития. Просто изберете по Ваш музикален вкус. 
Не забравяйте, пиано бар Плей може да бъде нает след предварителна уговорка! От детски рождени дни до частни и фирмени партита.

Възползвайте се и от нашия Happy Hour – между 22:30 и 23:30 можете да поръчате нашите два нови коктейла Piano Orange и Piano White  с 50% намаление. А те са наистина вкусни :)

Мястото е известно, изберете Вашата дата!
Пиано бар Плей
ул. Рафаел Михайлов 2
5000 Велико Търново
за резервации: 0882 700701 и 0885 248760

Вратите отварят 22:00 часа.

#playmusic #pianobar

Rate this post
Пиано бар Плей с много събития през втората седмица на ноември
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *