Mike Sax & DJ Jubar на сцената
Mike Sax & DJ Jubar на сцената

С грандиозно парти беше открит новия сезон 2016/17 в пиано бар Piano Live Club Play, Велико Търново.

Екипът на пиано бар Плей във Велико Търново беше подготвил невероятно парти по случай откриване на новия сезон.
Гостите на заведението бяха посрещани от очарователна хостеса, която настаняваше посетителите на резервираните от тях места. Всички получиха и питие при пристигането им.
Специален гости бяха саксофониста Mike Sax и DJ Jubar, които имаха две излизания на сцената.

Преди това Яница Русева Live: Яница Русева – вокал, Радослав Тодоров (Радо) – пиано, Симеон Симеонов – китара, поднесоха коктейл от популярни песни, на който публиката пееше и танцуваше заедно с изпълнителите.

DJ Jubar и Mike Sax излязоха непосредствено след първия сет на Яница Русева Live и поднесоха една разнообразна и стегната програма, която включваше добре познати мелодии в стил Smooth Jazz, като завършиха с популярни диско парчета.
Mike Sax се включи и с няколко сола на песните от втория сет на Яница Русева, а Розалия Желязкова изпълни Proud Mery. Стефан Николов, който е бивш участник от риалити предаване и добре познат на търновци, изпълни няколко рок парчета.
Кулминацията беше второто излизане на дуото DJ Jubar и Mike Sax, когато двамата дългогодишни приятели и музиканти се раздадоха напълно. Сетът им включваше популярни house и deep house мелодии и завърши с последните хитове. Публиката ги изпрати с много аплодисменти и одибрителни викове.

Вечерта продължи с професионалните изпълнения на триото Яница Русева Live.

След партито, собственичката на пиано бара благодари на целия екип, който се справи безпогрешно с обслужването и сигурността на клиентите.
Сезонът в пиано бар Плей е вече открит. За всички събития, които ще бъдат организирани, можете да се информирате в официалния сайт LiveClubPlay.com или на фейсбук страницата.

Със сигурност Велико Търново има още една утвърдена сцена за качествена музика на живо.

Rate this post
Сезон 2016 в Пиано бар Плей беше открит на 17.09.2016
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *