Пиано бар клуб Плей
Панорамна снимка на клуб Плей, която може да се види в Google Maps

Пиано бар Клуб Плей отбеляза закриване на сезон 2015/2016 с невероятен уикенд на 29и и 30и юли 2016 година.

Повече от 200 посетители дойдоха да се забавляват на последното парти, заедно с inhouse музикантите Яница Русева, Симеон Симеонов и Светлин Георгиев.
Богатият репертоар, включващ песни от миналото до последните хитове беше основа за едно положително изживяване за всички гости на клуба. С това клуб Плей отново показа, че е най-доброто място за всички почитатели на живата музика.

Подгряващ на музикантите беше DJ Jubar, който умело водеше музикалните стилове и вплиташе различни стилове, за да може всички да чуят любимия си стил.
Екипът на Пиано бар клуб Плей както винаги беше на висота. Бързо и качествено изпълняване на поръчките, чудесно направени коктейли и спокойствие, осигурени от мениджър, барман, сервитьорки и охрана.

Да припомним, че през сезон 2015/2016 в Пиано бар клуб Плей гостуваха големи звезди от българската поп сцена – Орлин Горанов, Васил Петров, Тони Димитрова, Васил Чергов, както невероятни инструменталисти като саксофониста Mike Sax, професор Лидия Наумова, диджеи като DJ EMO, DJ Doncho, DJ Jubar и други.

С това екипът на клуб Плей доказа, че е най-доброто място за жива музика и развлечения във Велико Търново.
Очаквайте откриване на новия сезон на 2ри септември, където са планували много нови и приятни изненади.

Rate this post
Закриване на сезон 2015-2016 The last summer party
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *